ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Κύπρια ποδοσφαιρίστρια… «ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ» στην Αγγλία ΜΙΛΗΣΕ στο {TS} – «Δεν ακούνε, γυρίζουν…»

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Κύπρια ποδοσφαιρίστρια… «ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ» στην Αγγλία ΜΙΛΗΣΕ στο {TS} – «Δεν ακούνε, γυρίζουν…»

Η 24χρονη (19-06-1996) διεθνής Κύπρια ποδοσφαιρίστρια, Μαριλένα Γεωργίου, εδώ και μερικά χρόνια σπουδάζει στην πόλη Λιντς στην Αγγλία.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Κυπριακές ομάδες Απόλλων Ladies και Barcelona FA Women, ενώ επί ευκαιρίας των σπουδών της στην Αγγλία εντάχθηκε στη δύναμη της Leeds United Ladies Football Club.

Το Themasports.com επικοινώνησε με την Κύπρια παίκτρια, ζητώντας της να μας περιγράψει την όλη κατάσταση αυτές τις μέρες στην Αγγλία, με την εξάπλωση του κορονοϊού και τα μέτρα που έχουν παρθεί εκεί…

«Καταρχάς εύχομαι όλοι να είστε καλά εκεί στην Κύπρο, συγγενείς και φίλοι μου και όλος ο κόσμος. Πλέον, όπως και στην Κύπρο από όσα μαθαίνω, έτσι και εδώ στην Αγγλία είμαστε σε κατάσταση έκτακτηε ανάγκης. Από τη Δευτέρα (23-03-2020) όλη η χώρα είναι lockdown. Δεν μπορούμε να βγαίνουμε από σπίτι. Μπορούμε, μόνο, να βγαίνουμε για σούπερ μάρκετ και φαρμακείο».

Ακολούθως, η Μαριλένα μας επισήμανε πως σχεδίαζε για τις μέρες του Πάσχα να ταξιδέψει να έρθει στην Κύπρο για μερικές μέρες, για να περάσει τις γιορτές με τους δικούς της ανθρώπους, αλλά ελέω των μέτρων που έχουν παρθεί με την εξάπλωση του κορονοϊού σε Αγγλία και στη χώρα μας, αυτό την… κρατάει να είναι εκεί στο σπίτι της στο Λιντς.  Ευελπιστεί ότι με την ολοκλήρωση των μαθημάτων της και εξετάσεων που έχει αρχές Μαΐου, ότι θα μπορέσει κάποια στιγμή να πάρει το αεροπλάνο και να ταξιδέψει και να επιστρέψει στην Κύπρο μας.

«Ο κόσμος εδώ δεν ακούει τίποτα… Δεν τηρεί τα μέτρα που έχουν παρθεί… Γυρίζουν στα πάρκα, στις πλατείες, έχει αρκετό κόσμο» μας τόνισε η Μαριλένα, ολοκληρώνοντας την κουβέντα μαζί της, στέλνοντας μας τους χαιρετισμούς της και το μήνυμα προς όλους να προσέχουμε και από τη δική μας σειρά της ευχηθήκαμε σύντομα να ολοκληρώσει με άριστα τις σπουδές της και να την δούμε από κοντά στην Κύπρο μας και στα γήπεδα μας να συνεχίζει να δείχνει τις ποδοσφαιρικές της αρετές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top